Onderzoek naar dode carnavalsvierder (26) afgerond

Onderzoek naar dode carnavalsvierder (26) afgerond

Geplaatst op 18 februari 2023, om 14:48 uur

EINDHOVEN De 26-jarige carnavalsvierder die vrijdagavond om het leven kwam op de Grasdreef in Eindhoven is aan een natuurlijke dood gestorven, dat meldt de politie tegen Omroep Brabant.

Rond 21.50 uur werden de hulpdiensten opgeroepen. De man werd gevonden door een bekende die vervolgens alarm sloeg. Het slachtoffer, een 26-jarige man uit Veldhoven, is direct gereanimeerd. Alle hulp mocht niet baten en het hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

In verband met de hulpverlening werd de busbaan van Veldhoven naar Eindhoven bij de Hoevenring geblokkeerd. Bussen vol carnavalsvierders konden daardoor niet verder. Voor de mensen die hebben gezien wat er was gebeurd, is slachtofferhulp ingeschakeld.

Foto’s & Video: Emergency Response Photographer