Dode Belg (45) Voorthuizen werd al gezocht door familie

Dode Belg (45) Voorthuizen werd al gezocht door familie

Geplaatst op 18 februari 2023, om 14:35 uur

VOORTHUIZEN – De 45-jarige man die in Voorthuizen dood is gevonden in een auto, zou de Belgische oud portier Dennis- of Denny uit het Belgische Willembroek zijn. Dat melden verschillende Belgische media.

Volgens de familie kregen ze al vijf dagen geen contact meer met hem en vond via ‘zoek mijn smartphone’ uit dat hij zich in Nederland bevond. Een van zijn broers kwam naar Nederland om hem te zoeken, maar dat liep op niets uit, aldus een andere broer.

Familie van Dennis houdt sterk rekening met een misdrijf ‘ik vrees ervoor dat hij in contact is gekomen met de verkeerde mensen, dat kan bijna niet anders, zei de broer tegen de Belgische media.

Volgens Belgische media was Dennis een bekend figuur in het nachtleven en zou jij jaren als portier hebben gewerkt voor nachtclubs. De laatste jaren stond Dennis bekend bij de politie voor onder andere drug, vechtpartijen en afpersingen.

Foto’s: Persbureau Heitink