Twee gewonden na politie-achtervolging

Twee gewonden na politie-achtervolging

Geplaatst op 17 februari 2023, om 10:03 uur

ROTTERDAM – De inzittenden van een gestolen auto zijn donderdagavond gewond geraakt na een achtervolging door een politiewagen in Rotterdam. Beide mannen zijn overgebracht naar het ziekenhuis, laat een woordvoerder van de politie weten.

Agenten zien rond 23.25 uur een gestolen wagen rijden en zetten de achtervolging in. Ter hoogte van de Bergsingel springt de bijrijder uit de auto en raakt daarbij gewond. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder rijdt door en stapt uit op de Delfgaauwstraat. Agenten geven hem het bevel stil te staan, maar daaraan geeft hij geen gehoor. Besloten wordt een politiehond in te zetten. De man wordt gebeten door de hond en raakt gewond. Ook hij is naar het hospitaal overgebracht.

Door: ANP