Kinderen zien hoe voetganger wordt aangereden door vrachtwagen

Kinderen zien hoe voetganger wordt aangereden door vrachtwagen

Geplaatst op 14 februari 2023, om 16:02 uur

HAARLEM – Bij het Marsmanplein in Haarlem is dinsdagmiddag een voetganger aangereden door een vrachtwagen. Het slachtoffer, een vrouw, raakte zwaargewond.

Rond 13:45 uur vond de aanrijding plaats op de Rijksstraatweg ter hoogte van het Marsmanplein. Ter plekke werd een voetganger aangereden door een vrachtwagen. Hierop werd onder meer een traumahelikopter opgeroepen. De vrouw is uiteindelijk zwaargewond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de toedracht van het ongeval is nog niets bekend.

Veel mensen, waaronder meerdere kinderen, waren getuigen van de ernstige aanrijding. De politie geeft aan dat mensen die het ongeval zagen gebeuren contact op kunnen nemen met slachtofferhulp of met hun eigen huisarts.

Foto’s: Inter Visual Studio / Kyrlian de Bot