Overleden vrouw gevonden in woning

Overleden vrouw gevonden in woning

Geplaatst op 12 februari 2023, om 09:47 uur

TILBURG – In een woning aan de Klaverstraat in Tilburg is zaterdagavond een dode vrouw aangetroffen. Het is op dit moment nog onduidelijk of het gaat om een misdrijf.

De vrouw werd rond 20.30 uur gevonden. De Forensische Opsporing en de recherche deden onderzoek in de woning om vast te stellen of het gaat om een misdrijf. Zondagochtend meldde de woordvoerder van de politie dat het onderzoek in de woning voorlopig is afgerond.

Volgens een woordvoerder van de Politie tegen over BD is het huis nu verzegeld. “Het huis is nu verzegeld. Er volgt nog een schouw op het lichaam om de doodsoorzaak vast te stellen. Er zijn omstandigheden die vragen om meer onderzoek, het kan nog alle kanten op.”