Door politie gezochte mogelijk ontvoerde vrouw weer terecht

Door politie gezochte mogelijk ontvoerde vrouw weer terecht

Geplaatst op 12 februari 2023, om 10:33 uur

EINDHOVEN – De vrouw van wie de politie vreesde dat ze vrijdagavond in Eindhoven ontvoerd was, is terecht. Ze verkeert in goede gezondheid, liet de politie zaterdagavond weten. Wat er precies aan de hand was is vooralsnog niet duidelijk.

“We gaan nog uitzoeken hoe de vork in de steel zit”, zei een woordvoerder van de politie. Er is nog geen duidelijkheid of ze nu wel of niet ontvoerd is. “We doen naarstig onderzoek”, aldus de woordvoerder. “Tips en info over deze zaak blijven welkom.”

Eerder zaterdag verspreidde de politie een bericht over de mogelijke ontvoering van de vrouw. Ze zou volgens getuigen op vrijdag rond 18.10 uur in de buurt van het Stationsplein door drie mannen hardhandig een auto in geduwd zijn. Vlak daarvoor had ze met een van die mannen ruzie gehad.

De politie riep zaterdag de hulp in van het publiek. De oproep bleek succesvol en leidde volgens de politie tot de gouden tip. “Dankzij de info kwamen we haar op het spoor”, aldus de politie. “Ze verkeert gelukkig in goede gezondheid.”

LEES OOK: Politie vreest ontvoering, vrouw hardhandig in auto geduwd door drie mannen

Door: ANP