Fietser bewusteloos na ongeval, motorrijder gaat er vandoor

Fietser bewusteloos na ongeval, motorrijder gaat er vandoor

Geplaatst op 11 februari 2023, om 10:37 uur

OOST-SOUBURG – Een nog onbekende crossmotorrijder veroorzaakt vrijdagavond een ongeval. Een fietser raakt bewusteloos en de motorrijder heeft verwondingen opgelopen. De motorrijder gaat er na het ongeluk te voet van door.

De motorrijder botst rond 21.00 uur op de Bermweg tegen een middengeleider. Een fietser raakt bewusteloos. Omstanders helpen de gewonde motorrijder en begeleiden hem naar een trap bij het treinstation. Zij waarschuwen de hulpdiensten. Voordat de ambulance is gearriveerd, gaat de motorrijder er via het perron te voet vandoor. De fietser die inmiddels weer bij kennis was, is door ambulancepersoneel nagekeken. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Agenten hebben verklaringen van omstanders opgenomen.

Omdat de motorrijder volgens getuigen behoorlijk gewond zou zijn geraakt, is er nog naar hem gezocht. Hierbij is ook een politiehond en de politiehelikopter ingezet. Hij is niet meer aangetroffen. De crossmotor en de fiets zijn in beslag genomen voor nader onderzoek. De politie is op zoek naar de motorrijder en onderzoekt de toedracht van het ongeval.