Opnieuw aanhoudingen voor dodelijke schietpartij

Opnieuw aanhoudingen voor dodelijke schietpartij

Geplaatst op 10 februari 2023, om 10:40 uur

HOENSBROEK – De politie heeft opnieuw drie verdachten aangehouden in het onderzoek naar de dood van een 29-jarige man uit het Duitse Aken op 2 mei 2021 in Hoensbroek, in de Limburgse gemeente Heerlen. Woensdag werd een 21-jarige man uit Heerlen aangehouden in die plaats. Een dag later pakte de politie een 24-jarige man uit Nuth op en een 30-jarige man in Heerlen.

Voor de fatale schietpartij zijn in totaal nu vijf verdachten aangehouden. De politie vermoedt dat het gaat om een afrekening in de drugsscene. Alle verdachten die zijn aangehouden zitten vast en mogen alleen contact hebben met hun advocaat.

Dinsdag besteedde Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak. Naar aanleiding van de uitzending kreeg de politie zes tips.

Door: ANP