Ontvoerders vluchten voor politie en schept fietser: meerdere gewonden

Ontvoerders vluchten voor politie en schept fietser: meerdere gewonden

Geplaatst op 10 februari 2023, om 22:30 uur

ZOETERWOUDE – De politie heeft vrijdagavond in Zoeterwoude (Zuid-Holland) drie verdachten aangehouden voor mishandeling en een mogelijke ontvoering. Daarbij loste de politie een waarschuwingsschot. Bij het incident zijn twee mensen gewond geraakt.

De verdachten zaten in een auto en vluchtten weg voor de politie. Daarbij raakten zij een toevallig passerende fietser, die gewond raakte. De fietser is net als het andere slachtoffer, dat gewond raakte door de mishandeling en de mogelijke ontvoering, naar het ziekenhuis vervoerd.

Het incident gebeurde op de Geerweg, op de grens van Zoetermeer en Zoeterwoude. De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd. Een politiewoordvoerder kon vrijdagavond vooralsnog niet meer informatie geven over het voorval.