(Foto’s) Arrestatieteam houdt man aan in woning na conflict

(Foto’s) Arrestatieteam houdt man aan in woning na conflict

Geplaatst op 10 februari 2023, om 22:40 uur

VELSEN-NOORD – Een arrestatieteam heeft vrijdagavond een man aangehouden in Velsen-Noord. Het is nog onbekend waarvoor de man precies is aangehouden. Rond vijf uur vloog er al enige tijd een politiehelikopter boven het gebied aan de Schulpweg. Uiteindelijk stonden agenten in kogelwerende vesten rondom de flatwoning.

Een arrestatieteam is uiteindelijk de woning aan de Schulphweg rond half acht binnen gevallen. Een man is geboeid met een politiewagen meegenomen.

Een woordvoerder laat weten dat er rond vijf uur een conflict is geweest waarbij een man met een mes en vermoedelijk ook een vuurwapen op straat was. De man was zijn woning al binnen gegaan. Het arrestatieteam heeft de man uiteindelijk aangehouden.

Foto’s: Michel van Bergen