Dode vrouw op parkeerplaats gevonden, politie doet onderzoek

Dode vrouw op parkeerplaats gevonden, politie doet onderzoek

Geplaatst op 10 februari 2023, om 09:11 uur

EINDHOVEN – Op de parkeerplaats op het Herodotusplein in Eindhoven heeft de politie vrijdagochtend een lichaam gevonden van een vrouw.

Direct na de ontdekking van het lichaam heeft de politie het gebied afgezet en zij direct een onderzoek gestart. Het Herodotusplein is voornamelijk bestaat uit parkeerplaatsen en garageboxen. De politie is hard bezig met het onderzoeken van de omstandigheden en hoopt snel meer duidelijkheid te kunnen verschaffen.

Politiewoordvoerder: “We houden op dit moment alle opties open. We doen onderzoek, maar het zal nog even duren voordat er uitsluitsel over de doodsoorzaak volgt.”

Parkje
In een parkje niet ver van de parkeerplaats waar de vrouw vanochtend werd gevonden heeft de politie sporen veilig gesteld. Of deze daadwerkelijk iets met de dode vrouw te maken hebben kan de politie niet zeggen, maar ze willen in het kader van het onderzoek geen sporen missen.

Op de parkeerplaats is ondertussen een grote witte tent opgebouwd, ook zijn er ondertussen 9 politie wagens en heel wat agenten ter plaatse.