Automobiliste wijkt uit voor overstekend dier en belandt op zijkant in berm

Automobiliste wijkt uit voor overstekend dier en belandt op zijkant in berm

Geplaatst op 10 februari 2023, om 09:06 uur

MAREN-KESSEL – Een ernstig verkeersongeval heeft vrijdagmorgen plaatsgevonden op de Nieuwe Provincialeweg N625 bij Maren-Kessel. Een enkele vrouw raakte met haar auto van de weg en kwam tot stilstand op zijn zijkant in de bosschages. Toen de hulpdiensten werden gealarmeerd, kwamen politie, brandweer en ambulance snel ter plaatse. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen.

Gelukkig bleken de verwondingen van het vrouwelijke slachtoffer mee te vallen en werd de traumahelikopter niet meer nodig. Volgens verluiden zou de vrouw hebben moeten uitwijken voor een overstekend dier, waardoor ze de controle over haar auto verloor. De auto is zwaar beschadigd en is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

De politie onderzoekt momenteel de oorzaak van het ongeval en het verkeer op de N625 werd enige tijd omgeleid, maar is inmiddels weer vrijgegeven.

Foto’s: Bart Meesters