Man zwaargewond nadat hij is neergeschoten

Man zwaargewond nadat hij is neergeschoten

Geplaatst op 9 februari 2023, om 20:40 uur

ROTTERDAM – Op zaterdag 7 januari heeft een schietpartij plaatsgevonden op een parkeerterrein aan de Rotterdamse Hoge Filterweg. Het slachtoffer, een 69-jarige man, werd samen met twee vrienden naar een geparkeerde auto gelopen toen hij opeens neergeschoten werd. De twee verdachten vluchtten vervolgens in een witte gestolen Mazda 2.

Het slachtoffer raakte zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie startte direct een onderzoek en trof later die middag de verdachte auto aan in de Luipaardstraat in Kralingse Veer. De verdachten zijn nog steeds op de vlucht en de politie roept getuigen op om informatie te delen.

Op camerabeelden is te zien dat de schutter in de Luipaardstraat uitstapt. Korte tijd later loopt een andere man terug naar de Mazda. Hij pakt een rugtas van de achterbank en verdwijnt.

Hebt u informatie over de schietpartij, aanvullende camerabeelden of weet u wie de gefilmde verdachten zijn?

Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000