A12 Arnhem dicht door ongeval: meerdere gewonden

A12 Arnhem dicht door ongeval: meerdere gewonden

Geplaatst op 9 februari 2023, om 21:07 uur

ARNHEM – Op donderdagavond heeft er een verkeersongeluk plaatsgevonden op de A12 tussen de knooppunten Waterberg en Velperbroek. Hierdoor is de snelweg afgesloten richting Duitsland en zal deze waarschijnlijk tot middernacht gesloten blijven.

Drie inzittenden van de betrokken auto’s zijn gewond geraakt bij de botsing. Ze zijn in verschillende ambulances overgebracht naar het ziekenhuis.

Verkeer dat op weg was naar Duitsland wordt omgeleid via de A50, A15 en A325/N325. De afsluiting zal waarschijnlijk tot middernacht duren, zo waarschuwt Rijkswaterstaat. Naast het opruimen van de ravage moeten de vangrails nog gerepareerd worden, wat nog enige tijd in beslag zal nemen.

Foto’s: Persbureau Heitink