Man slaat om met graafmachine op begraafplaats en raakt bekneld

Man slaat om met graafmachine op begraafplaats en raakt bekneld

Geplaatst op 7 februari 2023, om 10:56 uur

NIJMEGEN – Een man is dinsdagochtend bekneld geraakt op begraafplaats Jonkerbos aan de Winkelsteegseweg in Nijmegen nadat hij met zijn graafmachine was omgevallen.

Ter plaatse was een mini-graafmachine omgevallen, de bestuurder zat met zijn hand bekneld tussen een grafsteen en zijn mini-graafmachine. Een andere collega was met zijn graafmachine in de buurt on kon met zijn machine de omgevallen machine iets omhoog tillen, daardoor kon meneer die bekneld zat uit zijn benarde positie bevrijdt worden.

Het ambulancepersoneel heeft de man naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend of hij nog andere verwondingen, behalve zijn hand, heeft opgelopen. Het plaats van het ongeval werd met lint afgezet. Of er nog verder onderzoek wordt gedaan is niet bekend.

Foto: Persbureau Heitink