Vier gewonden bij steekpartij: één ernstig aan toe

Vier gewonden bij steekpartij: één ernstig aan toe

Geplaatst op 6 februari 2023, om 08:51 uur

GEES – Vier mannen zijn rond 02.00 uur gewond geraakt bij een steekincident in een vakantiewoning in Gees, in de gemeente Coevorden (Drenthe). Een van hen raakte ernstig gewond, meldde de politie eerder. Een 33-jarige man uit Coevorden zou tijdens een ruzie in het vakantiehuis drie mensen verwond hebben.

Twee van de slachtoffers zijn mannen van 43 en 29 uit de gemeente Coevorden. Ook een getuige en de verdachte raakten gewond. Toen agenten het chalet binnengingen troffen ze twee gewonde mannen aan. De verdachte had een man vast en bedreigde hem met een mes.

De agenten hebben vervolgens een stroomstootwapen gebruikt waardoor de man het bewustzijn verloor, daarna werd hij aangehouden.

Door: ANP