Omstanders halen samen met politie vrouw uit het water

Omstanders halen samen met politie vrouw uit het water

Geplaatst op 5 februari 2023, om 12:21 uur

LEPELSTRAAT – In een sloot langs de ’s Heerenhoefweg is zondagmorgen een persoon aangetroffen. Hulpdiensten hadden de persoon met behulp van voorbijgangers snel uit het water. Kort voor de dat voorbijgangers de persoon in de sloot aantroffen verstuurde de politie een Burgernetbericht vanwege de vermissing van een 83-jarige vrouw.

Inmiddels heeft de politie laten weten dat deze persoon is aangetroffen en de hulpdiensten zich over haar ontfermen. Officieel is niet bekend gemaakt of dit de vermiste vrouw betreft. Hulpdiensten kregen de melding omstreeks 10:50 uur binnen. Met behulp van omstanders hadden politieagenten de persoon al uit de sloot gehaald voor de brandweer ter plaatse kwam. Meerdere ambulances en de traumahelikopter kwamen ter plaatse voor het verlenen van eerste hulp.

Over de toestand van het slachtoffer is nog niets bekend. Ook is niet duidelijk hoelang de persoon al in de sloot lag.

Foto: Ter illustratie