Dode (33) en twee zwaargewonden (55 & 57) bij steekpartij

Dode (33) en twee zwaargewonden (55 & 57) bij steekpartij

Geplaatst op 5 februari 2023, om 12:06 uur

DELFT – Bij een steekpartij in Delft is zondagochtend een 33-jarige vrouw omgekomen en zijn een 55-jarige man en een 57-jarige vrouw zwaargewond geraakt. Na een achtervolging is in België een 31-jarige verdachte aangehouden, meldt de politie zondag. Hij zit vast op het bureau voor verhoor.

De steekpartij vond plaats aan de Frederik van Eedenlaan. Twee zwaargewonden zijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, de derde gewonde overleed ter plekke. Volgens een fotograaf van het ANP was er veel politie aanwezig. De straat is afgezet en er zijn zwarte schermen geplaatst. Ook is de Forensische Opsporing ter plekke voor onderzoek.

De politie is nog druk bezig met onderzoek, maar gaat ervan uit dat moeilijkheden in een relatie aanleiding waren voor de steekpartij. De politie is op zoek naar getuigen.

Door: ANP