Duo door agenten met getrokken wapens uit auto gehaald

Duo door agenten met getrokken wapens uit auto gehaald

Geplaatst op 5 februari 2023, om 20:40 uur

OCHTEN – Op de A15 tussen Ochten en Tiel zijn zaterdagavond twee personen aangehouden door de politie. Dit gebeurde met getrokken wapens.

Surveillerende agenten zetten het voertuig aan de kant omdat de auto slingerde over de werd en de binnenverlichting brandde. Bij de daaropvolgende controle kwamen de agenten er achter dat de bestuurder niet in het bezit was van een rijbewijs en reed onder invloed van alcohol. Ook werd er soft- en harddrugs in de auto aangetroffen.

In een tasje bij de bestuurdersstoel werd ook een wapen aangetroffen. Hierop zijn de inzittenden met getrokken wapens uit de auto geleid. Na onderzoek bleek het wapen een gasalarmpistool te zijn. De twee inzittenden van 19 en 28 jaar, beiden zonder vaste woon- en verblijfplaats, zijn aangehouden