Fietser in kritieke toestand na aanrijding

Fietser in kritieke toestand na aanrijding

Geplaatst op 2 februari 2023, om 10:37 uur

ARNHEM – Op de Westervoortsedijk in Arnhem heeft donderdagochtend een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen een fietser en een auto.

Rond 09:40 uur kwam de melding van het ongeval binnen bij de meldkamer. Hierop rukten de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, met spoed uit. Ter plekke is bij een oversteekplaats een fietser geschept door een automobilist nadat de fietser deze over het hoofd zag. De automobilist is meegenomen naar het politiebureau om een verklaring af te leggen.

Rendez vous
Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het GelreDome waar een traumahelikopter met een trauma-arts klaarstond om het slachtoffer te behandelen. Hierna is het slachtoffer in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderzoek
De Westervoortsedijk blijft tot zeker 10:45 uur dicht in verband met het onderzoek van de Verkeers Ongevallen Analyse.

Foto’s & Video: Persbureau Heitink