Arrestaties bij inval drugslab Millingen: man uit Arnhem en Apeldoorn

Arrestaties bij inval drugslab Millingen: man uit Arnhem en Apeldoorn

Geplaatst op 2 februari 2023, om 18:10 uur

MILLINGEN – Op donderdag is in een schuur achter een woning aan de Heerbaan in het Gelderse Millingen een drugslab aangetroffen. Bij de inval werd een werkend laboratorium en alle materiaal nodig voor de productie van synthetische drugs ontdekt.

Twee verdachten, een 41-jarige man uit Arnhem en een 57-jarige man uit Apeldoorn, zijn gearresteerd. Het drugslab is ontruimd en de materialen zullen vernietigd worden.

De politie heeft eerder die week ook al twee vermoedelijke drugslabs in Overasselt en Lunteren binnengevallen, waarbij meerdere personen werden opgepakt. Volgens de politie hebben deze invallen niets met elkaar te maken.

Foto’s: John Beckmann/Persbureau Heitink