Man opgepakt tijdens touwtjespringen om bedreiging in sportschool

Man opgepakt tijdens touwtjespringen om bedreiging in sportschool

Geplaatst op 1 februari 2023, om 17:30 uur

ROOSENDAAL – Een 50-jarige man uit het Noord-Brabantse Wouw is woensdag aangehouden in Roosendaal omdat hij een medewerker van een sportschool zou hebben bedreigd, meldt de politie. Hij werd opgepakt tijdens het touwtjespringen. De man wilde zich niet laten registreren bij binnenkomst, waarop het “uit de hand liep”.

De man begon “te roepen en de medewerker te intimideren” toen hem werd gevraagd zich te registreren. Volgens de politie vond hij “dat niemand hem hoefde te vertellen wat hij moest doen”.

Toen de man verzocht werd de sportschool te verlaten, begon hij in plaats daarvan aan zijn sportroutine. Al touwtjespringend werd hij aangehouden. Toen de politie de man naar buiten begeleidde spoot hij water uit zijn bidon richting de medewerker. Hij zit nog vast.