Ernstig gewonde per traumahelikopter naar ziekenhuis na aanrijding

Ernstig gewonde per traumahelikopter naar ziekenhuis na aanrijding

Geplaatst op 1 februari 2023, om 06:20 uur

DOETINCHEM – Een ernstige aanrijding heeft zich dinsdagavond afgespeeld in Doetinchem op de parkeerplaats voor de Gamma aan de Havenstraat. Een oudere man op een elektrische fiets raakte daarbij ernstig gewond nadat hij werd aangereden door een automobiliste.

Het slachtoffer heeft onder andere hoofdletsel opgelopen en is hij met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De twee vrouwen in de auto zijn ongedeerd, maar flink geschrokken. Zij zijn door de politie aangehouden en zullen een verklaring moeten afleggen over het ongeval. Dit is een standaardprocedure na een zwaar verkeersongeval.

Het precieze oorzaak van het ongeluk is op dit moment nog onbekend. De politie is ter plaatse begonnen met het onderzoek en probeert uit te vinden hoe de botsing heeft kunnen gebeuren.

Foto’s & Video: Roland Heitink/ Persbureau Heitink