Lichaam aangetroffen onder het puin na grote brand

Lichaam aangetroffen onder het puin na grote brand

Geplaatst op 31 januari 2023, om 23:22 uur

ARNHEM – Op de plek in de De Wiltstraat in Arnhem waar een grote brand woedde, hebben de hulpdiensten dinsdagavond een lichaam van een overleden persoon aangetroffen. De politie laat weten dat ze onderzoek doet naar de identiteit van die persoon.

De brand brak dinsdagmorgen vroeg uit in de wijk Sint Marten. Zeven woningen zijn voorlopig onbewoonbaar. Twee van die panden zijn volgens de brandweer volledig verwoest en de vijf andere huizen hebben zeer zware schade opgelopen.

De brand begon door nog onbekende oorzaak rond 05.45 uur. Waar de brand precies is begonnen moet nog blijken uit onderzoek van brandweer en politie. De brandweer had het vuur na ruim zes uur onder controle. Onderzoek naar de oorzaak van de brand is pas na het nablussen mogelijk.

Foto’s: Dennis van Bemmel/Persbureau Heitink