Automobilist crasht tegen boom; motorblok eruit gevlogen

Automobilist crasht tegen boom; motorblok eruit gevlogen

Geplaatst op 27 januari 2023, om 14:40 uur

NEUNEN – Op de Europalaan in Nuenen is vrijdagmiddag een jongeman met zijn auto op een boom gebotst. De auto klapte dubbel om de boom heen en tolde daarna een rondje, waarna deze op de weg tot stilstand kwam. De schade is enorm, het motorblok werd uit de auto geslingerd en kwam in een sloot terecht.

De bestuurder van de auto, een jongeman, stapte volgens de politie zonder verwondingen zelf uit. Dat hij niet ernstig gewond raakte, is dan ook een wonder te noemen. De agenten die ter plaatse kwamen zeiden dat de bestuurder van geluk mag spreken dat er geen bijrijder naast hem zat, deze had de klap vermoedelijk niet overleefd.

De auto en motorblok zijn afgesleept door een berger.

Foto’s & video: Emergency Response Photographer