Jonge joyriders (12) crashen met auto over boom

Jonge joyriders (12) crashen met auto over boom

Geplaatst op 25 januari 2023, om 16:40 uur

VIJFHUIZEN – Twee kinderen zijn woensdagmiddag gewond geraakt nadat ze met een auto over een boom zijn gereden in Vijfhuizen. Een van de twee kinderen was achter het stuur gaan zitten en veroorzaakte het ongeval rond half twee op het Terreplein. De boom werd helemaal omver gereden voordat de wagen tot stilstand kwam.

Zowel de minderjarige bestuurder als de minderjarige bijrijder raakten bij het ongeval gewond. Twee ambulances kwamen ter plaatse voor de eerste hulp. Na de eerste zorg zijn beide naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere zorg. De zwaar beschadigde wagen is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Volgens omstanders zou het gaan om een 12-jarige jongen en een 12-jarig vriendinnetje, zo meldt het Haarlems Dagblad. Het is nog onduidelijk van wie de auto is. Een voorlichter van de politie kon alleen vertellen dat beide minderjarig waren en de leeftijd nog niet bij haar bekend.