Dief steelt 10 euro uit auto, dankzij oplettende getuige aangehouden

Dief steelt 10 euro uit auto, dankzij oplettende getuige aangehouden

Geplaatst op 25 januari 2023, om 12:41 uur

<strong>TILBURG</strong> – De politie heeft woensdag 25 januari 2023 omstreeks 05.00 uur op de Enschotsestraat dankzij een oplettende getuige, een 31-jarige man uit Litouwen op heterdaad aangehouden ter zake de verdenking van diefstal uit auto.

De getuige zag dat op de Enschotsestraat een man rommelde in een geparkeerde auto. Ze waarschuwde de politie waarna agenten van twee kanten de straat in reden en de verdachte, die net wegfietste, arresteerden. De eigenaar van de auto heeft aangifte gedaan. Hij wist niet zeker of hij het voertuig had afgesloten. Er waren geen verbrekingen. Wel miste hij een briefje van tien euro.

Bij de verdachte werd inderdaad een bankbiljet van tien euro aangetroffen. Hij is ingesloten. Een slijptol en een doosje met hennep zijn in beslag genomen.