Automobilist raakt zwaargewond bij ernstig ongeluk: Belgisch medisch team opgeroepen

Automobilist raakt zwaargewond bij ernstig ongeluk: Belgisch medisch team opgeroepen

Geplaatst op 25 januari 2023, om 22:03 uur

VALKENSWAARD – Op de N69 bij Valkenswaard heeft woensdagavond een zwaar ongeval plaatsgevonden. De automobilist raakte zwaargewond. Het ongeval gebeurde tussen Borkel en de Belgische grens.

Het ongeval gebeurde omstreeks 19.45 uur. Een man is door nog onbekende oorzaak met zijn personenauto tegen een boom gereden. De auto reed van de grens richting Valkenswaard. Een passant verleende eerste hulp door het hoofd van het slachtoffer omhoog te houden. Het slachtoffer is er slecht aan toe, zo wordt ter plekke gemeld. De MUG werd vanuit België (Mobiele Urgentie Groep, vergelijkbaar met de traumahelikopter in Nederland) gealarmeerd om hulp te verlenen, evenals de andere hulpdiensten. Het slachtoffer is onder politiebegeleiding met spoed naar Tilburg vervoerd.

De N69 is ter hoogte van Borkel en Bergeijk afgesloten voor alle verkeer.

foto’s: Rico Vogels