Vrouw aangehouden die dronken achter het stuur zat

Vrouw aangehouden die dronken achter het stuur zat

Geplaatst op 23 januari 2023, om 13:10 uur

MIDDELBURG – Agenten hebben maandag 23 januari rond 3.05 uur op de Fagotweg een 58-jarige vrouw uit Grijpskerke aangehouden. Ze had vermoedelijk gedronken, maar was toch gaan rijden.

De vrouw kreeg op de Schroeweg een stopteken en leek in eerste instantie te willen stoppen. Maar toen het er toch op leek dat ze niet wilde stoppen gingen de agenten voor haar rijden. Uiteindelijk stopte ze op de Fagotweg. Een blaastest wees uit dat de vrouw waarschijnlijk te veel gedronken had. Toen de agenten haar wilde aanhouden weigerde ze mee te werken en moest ze uit haar auto worden gehaald.

Ze is overgebracht naar het politiebureau en blies daar 700 ug/l (220 is toegestaan). Daarop heeft ze een rijverbod opgelegd gekregen en is haar rijbewijs ingenomen. Ze is daarna vrijgelaten en zal op een later moment een verklaring mogen afleggen.