Politie zoekt getuigen van diefstal met geweld

Politie zoekt getuigen van diefstal met geweld

Geplaatst op 23 januari 2023, om 12:04 uur

BERKHOUT – In de nacht van zondag op maandag zijn een 34-jarige man en een 26-jarige man uit Hoorn het slachtoffer geworden van een diefstal met geweld. De mannen reden rond middernacht in een auto over de Venneweg toen zij door twee auto’s werden klemgereden. De politie zoekt getuigen.

Rond middernacht rijden de twee vrienden in een auto over de Venneweg wanneer zij worden klemgereden door twee auto’s. Een witte en een zwarte auto. Er stappen meerdere personen uit. Twee van hen benaderen de mannen. Omdat de deuren op slot zitten slaan zij de ruiten in. Hierbij raakt de 34-jarige man uit Hoorn gewond aan zijn hand. Vrijwel direct worden de vrienden door de twee andere mannen mishandeld en bedreigd met een vuurwapen en steekwapen. Ze moeten hun persoonlijke bezittingen aan de hen afstaan. Na enkele angstige minuten vertrekken de daders. Ze stappen weer in de twee auto’s en rijden snel weg, terug over de Vereweg. De slachtoffers laten zij gewond en angstig achter.
Getuigenoproep
De politie onderzoekt deze diefstal met geweld en is op zoek naar getuigen en camerabeelden. Heeft u rond middernacht iets verdachts gezien in de omgeving van de Venneweg in Berkhout? Heeft u dashcam/camerabeelden waar de mogelijke verdachten op te zien zijn? Of heeft u andere informatie over dit incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000.