Politie zoekt Skoda in klopjacht moordverdachte die moeder en dochter neerschoot

Politie zoekt Skoda in klopjacht moordverdachte die moeder en dochter neerschoot

Geplaatst op 23 januari 2023, om 17:11 uur

ZWIJNDRECHT – In zoektocht naar de voortvluchtige Minh Nghia Vuong heeft de politie de auto gevonden waarin de 49-jarige verdachte gevlucht is. Het voertuig is afgelopen nacht aangetroffen op de Veldslahof in Zwijndrecht. “Dit voertuig is veiliggesteld en wordt onderzocht.” De politie vermoedt dat hij nu rijdt in een grijze Skoda Octavia met kenteken KV-121-F.

De verdachte wordt gezocht voor een dodelijke schietpartij bij een winkelcentrum in Zwijndrecht zaterdag. Daarbij werd een 66-jarige vrouw gedood, haar 38-jarige dochter raakte zwaargewond. De politie publiceerde zondag een foto van de verdachte – die vuurwapengevaarlijk wordt genoemd – en vraagt mensen hem niet zelf te benaderen maar meteen 112 te bellen.

Inmiddels zijn er tientallen tips binnengekomen, meldt de politie.

LEES OOK: Politie: Dit is de verdachte die moeder en dochter neerschoot op parkeerplaats

Door: ANP