Dodelijk slachtoffer van bedrijfsongeval kwam vermoedelijk onder pallet terecht

Dodelijk slachtoffer van bedrijfsongeval kwam vermoedelijk onder pallet terecht

Geplaatst op 20 januari 2023, om 06:37 uur

DIDAM – Bij een bedrijf, Alpha Deuren, aan de Eekhegstraat in Didam heeft vanmorgen vroeg een dodelijk bedrijfsongeval plaatsgevonden. De medewerker zou vermoedelijk onder een pallet terecht zijn gekomen, meldt de Arbeidsinspectie.

De hulpdiensten werden omstreeks 05.30 uur gealarmeerd, waaronder ook de brandweer en de traumahelikopter. Ter plaatse aangekomen bleek al snel dat alle hulp te laat kwam voor het slachtoffer en het slachtoffer ter plekke was overleden. De politie had na het ongeval het ongevalsgebied in de loods afgezet.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is nog onduidelijk. De arbeidsinspectie zal daar verder onderzoek doen.