32-jarige verdachte aangehouden voor brandstichting

32-jarige verdachte aangehouden voor brandstichting

Geplaatst op 20 januari 2023, om 11:28 uur

S-HEERENBERG – Dinsdag heeft de politie een man aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht brand te hebben gesticht bij een woning in ’s-Heerenberg op donderdag 3 november 2022. Het gaat om een 32-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Op donderdag 3 november werd er brand gesticht bij een woning aan de Schoolstraat. Gelukkig raakte daarbij niemand gewond. Het huis brandde volledig af. Ook de naastgelegen woning raakte flink beschadigd.

Geef uw informatie door

Ondanks dat de politie een verdachte heeft aangehouden, ligt het onderzoek niet stil. Dat betekent dat de politie uw hulp nog goed kan gebruiken. Het rechercheteam dat deze zaak onderzoekt komt graag in contact met mensen die meer over deze zaak weten. Informatie doorgeven kan door te bellen met 0900-8844. Weet je meer over dit incident maar wil je anoniem blijven? Tip dan via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto’s: Persbureau Heitink