Voetganger zwaargewond na aanrijding met auto op parkeerplaats

Voetganger zwaargewond na aanrijding met auto op parkeerplaats

Geplaatst op 19 januari 2023, om 19:01 uur

APELDOORN – Op een parkeerplaats aan de Eglantierlaan in Apeldoorn is donderdagavond een voetganger zwaargewond geraakt nadat deze onder een auto is gekomen.

Rond 17.30 uur gebeurde het incident. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee met elkaar in botsing. Een ambulance en traumahelikopter kwamen ter plaatse om hulp te verlenen aan het slachtoffer. De brandweer had schermen geplaatst rondom het incident om het zicht te ontnemen, waarnaar het slachtoffer onder de auto vandaan is gehaald en vervolgens is verplaatst naar de ambulance.

De politie doet onderzoek naar het ongeluk en heeft de bestuurder van de auto meegenomen om een verklaring af te leggen. Een speciaal team van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident.

foto: Persbureau Heitink