VIDEO: DSI ingeschakeld om oudere man uit woning te halen in Westervoort

VIDEO: DSI ingeschakeld om oudere man uit woning te halen in Westervoort

Geplaatst op 19 januari 2023, om 14:33 uur

WESTERVOORT – Donderdag aan het begin van de middag is aan Het Antonie een oudere man uit zijn woning gehaald door Het Rapid Response Team (RRT) dat onderdeel van de DSI van de politie.

De politie kreeg informatie binnen over de man die verward verdrag vertoonde. Om de man uit zijn woning te halen werd hulp gevraagd van het RRT.  Een familielid kon na enige tijd een sleutel overbrengen, waardoor ze rustig naar binnen konden. Hierna is de man naar buiten gehaald en overgedragen aan het zorgkader.

RRT
Het Rapid Response Team (RRT) is onderdeel van de DSI en van het AT-werk. RRT’s zijn kleine, snelle reactie-/interventieteams die direct kunnen ingrijpen in het geval van terreuraanslagen en/of grof geweld. De leden van deze teams zijn 24 uur per dag beschikbaar.

Foto’s: Persbureau Heitink