Automobilist bekneld met arm onder auto bij ongeval

Automobilist bekneld met arm onder auto bij ongeval

Geplaatst op 18 januari 2023, om 16:25 uur

ARNHEM – Op de Zijpendaalseweg in Arnhem heeft woensdagmiddag een fors eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De bestuurder kwam klem onder zijn voertuig te zitten toen de auto op de zijkant tot stilstand kwam.

Rond 15:30 uur kwam de melding van het ongeval binnen bij de meldkamer. Hulpdiensten, waaronder de brandweer, rukten hiervoor uit. Ter plekke was een auto op de zijkant beland. De bestuurder kwam hierbij met zijn arm onder het voertuig klem te zitten en is door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd.

Het slachtoffer raakte gewond en is, per ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet ter plekke onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto: Roland Heitink / Persbureau Heitink