Slachtoffer bedreigt en mishandeld door gemaskerde mannen, politie zoekt getuigen

Slachtoffer bedreigt en mishandeld door gemaskerde mannen, politie zoekt getuigen

Geplaatst op 17 januari 2023, om 16:46 uur

ALMKERK – De politie is op zoek naar twee mannen die verdacht worden van een mishandeling. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis.

Dinsdagochtend rond 08.00 uur kwam er een melding vanuit de Midgraaf. Er zouden twee gemaskerde mannen het pand binnen zijn komen rennen. De mannen dreigden met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. In het pand werd een aanwezige man mishandeld. Toen de eigenaar van het pand binnen kwam vluchtten de verdachten en even later hoorde men een auto wegrijden.

Onderzoek

Hulpdiensten spoedden zich naar het pand. Het slachtoffer is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen en camerabeelden van het incident en de tijd ervoor en erna. Ook zijn ze op zoek naar mensen die mogelijk meer van de achtergrond weten van dit incident. U kunt in contact komen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.