Moeder op straat neergeschoten, ex vermoedelijk de schutter

Moeder op straat neergeschoten, ex vermoedelijk de schutter

Geplaatst op 17 januari 2023, om 15:07 uur

DEN HAAG – Bij een schietpartij aan de Hertzogstraat in Den Haag is dinsdagochtend een moeder vlak bij haar huis neergeschoten, meldt het Algemeen Dagblad.

Rond 09:05 uur kwam de melding van de schietpartij binnen bij de meldkamer. Ter plekke zagen getuigen dat de vrouw met een man in gesprek was. Toen de vrouw wegliep, richtte de man het wapen op haar en haalde de trekker over. De vrouw raakte gewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Vader
Buurtbewoners zijn er massaal van overtuigd dat de ex van de vrouw, de vader van haar jongste zoon, achter de schietpartij zit. ”De man wilde haar nog niet kwijt”, aldus de overbuurman. De politie kan niet officieel bevestigen dat het om de ex gaat en houdt het op een incident ‘in de relationele sfeer’ Of de verdachte al is aangehouden, is onbekend.