Politie zoekt getuigen van explosie bij woning

Politie zoekt getuigen van explosie bij woning

Geplaatst op 15 januari 2023 15:10 uur | Laatst bijgewerkt op 15 januari 2023 15:02

ROTTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een explosie aan de Spinet in Rotterdam. Buurtbewoners werden toen opgeschrikt door een harde knal. Er zijn twee ramen beschadigd door de explosie. Gelukkig raakten er geen slachtoffers gewond.

De politie kreeg zaterdag om elf uur in de avond een melding binnen van een explosie aan de Spinet. Gelukkig raakten er geen slachtoffers gewond, er was niemand in de woning. Wel sneuvelden er twee ramen. De toedracht van het incident wordt onderzocht.

 

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over het incident. Mogelijk heeft u iets gezien of andere informatie die ons verder kan helpen. Weet u meer? Geef het door via de onderstaande opties.