46-jarige verdachte aangehouden na steekincident

46-jarige verdachte aangehouden na steekincident

Geplaatst op 15 januari 2023, om 14:58 uur

ROTTERDAM – De politie heeft een 46-jarige man uit Rotterdam aangehouden na een steekincident in een woning aan de Mathenesserweg in Rotterdam. Hierbij zijn twee personen gewond geraakt.

In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de politie rond half drie een melding binnen van een steekincident aan de Mathenesserweg. In de desbetreffende woning troffen agenten twee slachtoffers aan. Het ging om twee mannen die met verwondingen naar het ziekenhuis zijn vervoerd. De politie kon in de woning meteen een verdachte aanhouden. Het gaat om een 46-jarige man uit Rotterdam.

Onderzoek

De politie is op dit moment druk bezig met het onderzoek naar het incident. Zo vindt er sporenonderzoek plaats en worden er getuigen gehoord. Er is nog een hoop onduidelijk in deze zaak. Alle informatie over het incident en de verdachte is dus welkom. Heeft u iets gezien of andere informatie? Geef het aan ons door via de onderstaande opties.