Automobilist gaat ervan door na ongeval op beruchte kruising

Automobilist gaat ervan door na ongeval op beruchte kruising

Geplaatst op 14 januari 2023, om 21:20 uur

ARNHEM – Weer is het raak geweest op de beruchte kruising Apeldoornseweg met de oprit A12. Ditmaal op zaterdagavond rond 19.00 toen een automobilist de macht over het stuur verloor en een verkeersbord en lichtmast uit de grond reed.

Na het ongeval is de bestuurder er vandoor gegaan en tot nu nog niet bekend. De politie heeft met enkele eenheden gezocht naar de bestuurder, maar in de omgeving kon niemand worden aangetroffen.

Rijkswaterstaat kwam ter plaatse om het ongeval te beveiligen en de afhandeling. Dit is het tweede ongeval in vier dagen tijd op de zelfde kruising. Afgelopen jaren zijn er al enkele tientallen keren ongelukken geweest op dit kruispunt.

Foto’s: Persbureau Heitink