Inbrekers slaan toe op Vakantiebeurs in Utrecht

Inbrekers slaan toe op Vakantiebeurs in Utrecht

Geplaatst op 13 januari 2023, om 22:22 uur

UTRECHT – Achttien exposanten op de Vakantiebeurs in Utrecht zijn slachtoffer geworden van inbrekers. De dieven sloegen in de nacht van donderdag op vrijdag toe in een van de vijf hallen van de Jaarbeurs. Het evenementencomplex onderzoekt hoe dit heeft kunnen gebeuren en schaalt de beveiliging op.

De inbrekers hebben onder meer laptops en tablets meegenomen. “Dit is meer dan vervelend voor de exposanten”, zegt een woordvoerster van de Jaarbeurs. Ondanks de diefstal kunnen zij nog wel verder met hun stand op de Vakantiebeurs.

De Jaarbeurs onderzoekt op dit moment beelden van beveiligingscamera’s, maar wil daar nog niet meer over kwijt. Op de beurs staan in totaal zo’n 850 bedrijven of organisaties uit de toerismebranche met hun eigen stand.