Twee mannen met wapen overvallen de McDonald’s

Twee mannen met wapen overvallen de McDonald’s

Geplaatst op 10 januari 2023, om 06:37 uur

EMMEN – Twee mannen hebben maandagavond een McDonald’s-restaurant in Emmen overvallen.

Het tweetal kwam rond 22.15 uur de fastfoodtent aan de Hoenderkamp binnen en had een wapen bij zich. “Het is nog onduidelijk om wat voor een soort wapen het ging. Er zou een schot zijn gelost, wat zou kunnen duiden op een vuurwapen. Maar dat staat nog niet vast”, zegt een politiewoordvoerster.

Of er iets is buitgemaakt, is nog onbekend. De woordvoerster kon niet vertellen hoeveel mensen er binnen waren ten tijde van de overval. De overvallers waren donker gekleed en hadden beiden een sporttas bij zich. De politie heeft onderzoek ingesteld en voert gesprekken met getuigen.