Inbrekers steken persoon neer na te zijn betrapt

Inbrekers steken persoon neer na te zijn betrapt

Geplaatst op 9 januari 2023, om 22:03 uur

DIEMEN – Bij een inbraak in een huis aan de Grote Peel in Diemen is maandagavond een persoon gewond geraakt. De inbrekers die, vermoedelijk door de bewoner, werden betrapt staken degene die ze betrapte vervolgens neer. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 20.00 uur kreeg de politie de melding van het steekincident binnen. De politie weer op dit moment nog niet om hoeveel inbrekers het ging. Volgens de woordvoerder van de politie gaat het in ieder geval om twee inbrekers. Zij zijn na het incident gevlucht.

De politie doet op dit moment onderzoek naar het steekincident en vraagt getuigen zich te melden. Ook wordt er aan omwonenden met een videodeurbel of dashcam gevraagd om de beelden te delen.

Foto’s: Inter Visual Studio