Zware crash: autowrak belandt in de sloot en bestuurder ernstig gewond

Zware crash: autowrak belandt in de sloot en bestuurder ernstig gewond

Geplaatst op 9 januari 2023, om 09:39 uur

OUDENHOORN – Maandag aan het begin van de nacht heeft aan de Zeedijk in Oudenhoorn een ernstige crash plaatsgevonden. Volgens de hulpdiensten verloor de bestuurder mogelijk de macht over het stuur, waardoor zijn auto met de neus in een sloot terechtkwam. Er is weinig meer over van het voertuig en er zijn tientallen meters voor de sloot bandensporen te zien.

Er was geen andere weggebruiker betrokken bij het ongeval en duikers van de brandweer hebben gezocht naar andere inzittenden, maar vonden niemand. De bestuurder is zwaargewond geraakt en is naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van de crash.

Foto’s: JB Media