Tankwagen met dierenvoeding kantelt bij ongeval

Tankwagen met dierenvoeding kantelt bij ongeval

Geplaatst op 9 januari 2023, om 10:20 uur

ALTFORST – Op de Noord-Zuid N329 bij Middenweg in Altforst is maandagochtend rond kwart voor 8 een ongeval gebeurd. Een tankwagen met 40 ton dierenvoeding is door onbekende oorzaak van de weg geraakt en gekanteld in een sloot terechtgekomen.

De bestuurder raakte lichtgewond en is voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht. De bergingswerkzaamheden zijn nog aan de gang en de weg is compleet afgesloten. Het is onduidelijk wanneer de weg weer vrijgegeven zal worden.

De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend en de politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het incident. De bestuurderscabine van het voertuig is zwaar beschadigd.

Foto’s: John Beckmann/Persbureau Heitink