Twee personen gereanimeerd bij ernstig ongeluk tegen boom

Twee personen gereanimeerd bij ernstig ongeluk tegen boom

Geplaatst op 8 januari 2023, om 17:38 uur

WIJK EN AALBURG – Zondag aan het eind van de middag vond er in Wijk en Aalburg een zeer ernstige aanrijding plaats waarbij een auto tegen een boom botste. Volgens omstanders was de auto op hoge snelheid van de weg geraakt en was hij hard tegen de boom gebotst.

Op het moment van de aanrijding zaten er twee mensen in de auto. Beide slachtoffers zijn gereanimeerd en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Ter plaatse waren onder andere 4 ambulances en 2 traumahelikopters.

De politie is ter plaatse om te onderzoeken wat er precies is gebeurd en om te bepalen wat de oorzaak van het ongeluk was. Het verkeer in de omgeving is tijdelijk afgesloten om de hulpdiensten vrij baan te geven.

Foto’s: FPMB