Auto’s krijgen ongeval na passeren ambulance met loeiende sirene

Auto’s krijgen ongeval na passeren ambulance met loeiende sirene

Geplaatst op 8 januari 2023, om 15:59 uur

TILBURG – Op Zondagmiddag is er op de kruising van de Baroniebaan en de Gilzerbaan in Tilburg een ongeluk gebeurd tussen twee auto’s. Het ongeluk vond plaats nadat een ambulance met gillende sirenes over de kruising was gereden en het verkeer weer op gang kwam.

Het lijkt erop dat de automobilisten wat onoplettend waren toen ze hun weg wilden vervolgen, want ze knalden op de kruising op elkaar. Eén van de bestuurders is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling, terwijl de ander ter plekke behandeld kon worden.

De kruising was enige tijd afgesloten voor onderzoek naar wat er precies gebeurd is.

Foto’s: Toby de Kort