Man opgepakt voor opzettelijk inrijden op bestuurder brommobiel

Man opgepakt voor opzettelijk inrijden op bestuurder brommobiel

Geplaatst op 7 januari 2023, om 12:23 uur

DEN BOSCH– De politie heeft zaterdagmorgen een 41-jarige man uit Den Bosch aangehouden omdat hij opzettelijk met zijn auto zou zijn ingereden op een bestuurder van een brommobiel. De man wordt volgens de politie verdacht van een poging tot doodslag.

De aanrijding gebeurde donderdagmiddag op De Bossche Pad in Den Bosch. Volgens de politie liepen de gemoederen hoog op toen familieleden van de 20-jarige bestuurder van de brommobiel naar de plek van het ongeluk kwamen en bedreigingen uitten.

Een 23-jarig familielid reed opzettelijk in op agenten, die daardoor een waarschuwingsschot moesten lossen, aldus de politie. Er werden donderdag al drie personen aangehouden. Twee verdachten (beiden 43 jaar) mochten vrijdag naar huis. De 23-jarige man zit nog vast.

Door: ANP