Maaltijdbezorger crasht met auto in tuin

Maaltijdbezorger crasht met auto in tuin

Geplaatst op 7 januari 2023, om 20:47 uur

HUIZEN – Op de hoek van de Huizerstraatweg met de Flevolaan in Huizen is zaterdag einde van de middag een maaltijdbezorger met zijn voertuig gecrasht in een tuin.

Rond 17.15 uur raakte de bestuurder van de auto, door nog onbekende reden, de macht over het stuur kwijt. Het voertuig klapte met hoge snelheid door een hekwerk, raakte een vlaggenmast sloeg over de kop en kwam op zijn kant tot stilstand tegen een geparkeerde auto.

De bezorger kon zichzelf uit het voertuig redden en raakte niet ernstig gewond, wel is hij door het ambulancepersoneel nagekeken op verdere verwondingen. Door de crasht is de tuin een flinke ravage geworden. De auto wordt afgesleept door een berger.

Foto’s: Inter Visual Studio / Casper Bunschoten